Sheriff Saloon otsib frantsiisettevõtjaid!

 

Sheriff Saloon on 2011. aastal alguse saanud kontseptsioon, mis toimib Franchise põhimõttel. See tähendab, et kõik, kellel on piisavalt motivatsiooni, pealehakkamist ja soovi hakata restorani,- pubi/baari,- või kiirtoidu ettevõtjaks, omavad võimalust astuda Sheriffi tiimi, mis on sissetöötatud ja jõudsalt arenev ärimudel.

Algselt Soomes alguse saanud Sheriff Saloon meelelahutust ja toitlustuselamusi pakkuv kontseptsioon on tänaseks laienenud Maarjamaa pinnale, 2015a. Tartusse ja 2018a. Pärnusse. Western Ameerika stiilis Sheriff Saloon, on koht kus pakutakse hubast ja sõbralikku metsiku lääne stiilis õhkkonda, melu ja meeleolu.

Kui oled unistanud oma edukast söögikohast, pubist või mõnest muust meelelahutusasutusest, kuid ei ole leidnud head ideed, tuge ja kindlust asja ellu viimiseks, kuid sul on selleks olemas finantsilised võimalused, soov ja potensiaalne koht, siis POLE vaja 0-st alustada ja karta, kas enda idee töötab …. meie oma tõestatult TÖÖTAB!

Sellisel juhul anna meile endast märku, ning SINU unistus võib täituda üllatavalt kiiresti!

Kõik tööks vajalik tuleb kaubamärgi haldaja poolt (valmis menüüd, reklaamid, turundus, koostööpartnerid, kliendiprogramm jpm), mis lihtsustab uue ettevõtja tegemisi märgatavalt ja annab võimaluse keskenduda professionaalse personali otsinguile ja enese kontseptsioonikoolitusele.

Meil on väga paindlik frantsiisi “poliitika”, st. meie eesmärgiks on laiendada kontseptsiooni ühiselt meie ettevõtjate abiga, ning pakkuda neile soodsaid tingimusi ning võimalust sissetöötanud ärimudeliga tulusalt tegutseda ettevõtlusega.

Sheriff Saloon ettevõtjatel on aastas 1 kuu frantsiisivaba!!

Kõik lepingulised üksikasjad lepitakse kokku individuaalselt.

Frantsiisiettevõtja kriteeriumiteks on vaid finantsasjade korrasolek ja õigusorganite poolt kinnitatud puhas taust ning frantsiisiks vajaminev algkapitali olemasolek.

Täpsema info saamiseks pöörduge meie poole aadressil: jyri@sheriffsaloon.com